Veres lefejelte a HírTV-t

Eredetileg Pinocchio parlamenti beszédéről akartam egy rövid szösszenetet, de Veres idegbeteg cselekedete most kapóra jött.

Annak aki nem nézni a HírTV-t elmondom, hogy Veres egy – önkormányzati vezetőkkel tartott – igencsak viharosnak silkeredett konferenciáról kijövet a HírTV kameráját a feje búbjával tolta el maga elől, azaz buksijával adott egyet a felvevő lencséjének.

A HírTV esti, lapzárta című műsorába is bejátszották a jelentetet, ahol Dudás Gergely a Zindex munkatársa akként kommentálta a jelentetet, hogy egyáltalán nem biztos, hogy szándékos volt, lehet, hogy csak a kamera épp a Veres konferenciáról kifelé haladó feje előtt volt, ezért a nemes kobak csak véletlenül ütközött a kamerával.

Ennek ellentmondani látszik az a tény, hogy Veres még a folyosón is kommentálta az ügyet azzal, hogy nem szeret minden kamerát, s az is, hogy – gondolom én – a helyzet kínosságát látva a Pénzügyminisztérium sajtófőnöke – a HírTV hiradója és a mno.hu tájékoztatása szerint – még az este szükségesnek látta hangsúlyozni: Veres nem direkt fejelte le a HírTV kameráit.

Interim konklúzió: Ebből is látszik, hogy felesleges, hogy az orrmány (vö Pinocchio) politikusai nyilatkozzanak a HírTVnek, anélkül is roppant szórakoztatóak.

Sőt!

A témát folytatjuk…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: