Mi a téma: tán Chloe Jones?

Mi a fenéről írjak? Egy blogot gondozni kell. Egész szépen fölfutott az olvasottságom, részben az indexen fórumán folytatott marketingtevékenységem, részben pedig Niki Belucci miatt. Pontosabban Niki Belucciról meg a Taxiról írt elmélkedésem miatt. Apropó taxi! Mostmár az M1 is felzárkózik a Kúltévéhez, ott is van egy hasonló műsor, persze, amolyan közszolgálati kiadásban, ott inkább vénlányokat mutogatnak. Niki Belucci azért mégiscsak szebb.


Másik lehetőség : Kelemen Anna, Annácska. Gondolom most Kelemen Annáról, mindenki Annácskájáról kellene írnom, de mivel mindenki mindenki Annácskájáról ír, ezért most ez az út nem járható. Folytathatám a sort pl. Chloe Jones élettörténetének feldolgozásával, de mire befejezném – az félrecsúszott pornósztár elcseszett életének dokumentációját – valószínű főbe lőném magam. Pedig valahogy a heti pornó rovatomat is folytatnom kellene. Sajnos Chloenek várnia kell, először meg kell emelnem a Prosac adagomat.

Mostanában amúgy is rámjár a rúd. A nyomorult forint is erősödik, már csak 273 forintot adnak egy euróért. Hát kedves tőkepiac? Hova lett az a jól jövedelmező pesszimizmusuk! Nem sokára lesznek a választások! Bizonytalanság, meg minden. A Gyurcsányferinek talán még a csomagját is vissza kell vonnia. Tessék aggódni! Ne tökölődjenek! Irány a 300 ft/euró! Nahát…

Ennyi.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: