Új súlyosan fertőző népbetegség: Orbanofóbia

Hazánkban a rendszerváltás óta terjed egy titokzatos kór, az orbanofóbia. Pszihiáterek, orvosok tömege harcol az elmét alantas módon megtámadó – éteren keresztül – terjedő vírussal. A betegség tünetei elsődlegesen fröcsögés, nyáladzás, a fej ideges rángatózása és egy különös transzcendens démon, bizonyos Orbán gyalázkodva történő emlegetése. Sajnos azóta a kórnak már több alfaja is elterjedt, s ezen alfajok át is kereszteződnek. Így megkülönböztetünk A, B, C…N típusú Orbanofóbiát. Az e vírusvariánsokkal megfertőzött egyedek már más képzeletbeli démonokat is kergetnek habzó szájjal (pl. Tarlofóbia), sőt a betegség utolsó szakaszában már más ténylegesen létező emberekkel, embercsoportokkal kapcsolatos rögeszmék is kialakulhatnak.


Ezek a végstádiumbeli állapotok lehetnek: orvosofóbia, patikusfóbia, köztisztviselőfóbia, külhonimagyarfóbia, huszonhárommilliórománofóbia, keresztényfóbia, tanárfóbia, MTAfóbia, egyetemistofóbia, diplomásfóbia stb.
A betegséggel a lakosság kb. fele fertőzött, s vigyázni kell, mert a vírus a televízión, rádión és az interneten keresztül is terjed.
Az ellenszert a kutatóknak – az óriási erőfeszítések ellenére – sem sikerült még megtalálniuk, már csak azért sem mert a vírus, mint fennebb látható igen változékony.

Részeredményeink azonban már vannak. Kísérleti stádiumban van egy új – GyurcsányCsomag (röviden GyCs) fantázianevű gyógyszer. Ez lehet, hogy hatni fog, de a Tudomány mai állása szerint azonban semmiben sem lehetünk biztosak. Az állatkísérletek már megvoltak, a kísérleti patkányokra már alacsony dózisban is radikális hatást gyakorolt, igaz, hogy erős mellékhatásokkal: a kísérleti patkányok 50%-a megdöglött.
Látván a súlyos helyzetet, azonban úgy döntöttünk, hogy szeptember 1-én elindítjuk az emberkísérleteket Balfék Lajos és Sunyi György professzorok vezetésével.
A lakosság beteg felének már beadtuk a szérumot, és az egészségeseknek is, mert ők a kontrollcsoport.
A szérum hatása – a lappangási időket is figyelembe véve – legkorábban október 1.-én lesz mérhető.

A vész megállításában a Debreceni Orvosi Egyetem virológus professzora Kósa Lajos lokálisan nagyon jó részeredményeket ért el, de ezeket mindezidáig nem tudta országos szintre kiterjeszteni.

Mivel a súlyosan fertőző vírus az interneten is terjed, ezért a kutatást végző orvoscsoport, egy szupertitkos vonalon az index fórumon keresztül kommunikál. A kutatócsoport egyes tagjai más – alternatív – gyógymódokat is javasoltak. Pl hare-rama mantra, margarinos-borecetes pakolás, borivókúra.

A legújabb kutatási eredményeket a CsabiBlog on-line Hetilap közli részletesen. A lakossággal való kommunikáció hatékonyságának fokozása érdekében a Magyar Televíziót is megkerestük, de ők elutasították kérésünket, mondván nem akarnak pánikot kelteni, ezért ugyanúgy, ahogy az augusztus 20-i eseményekről sem számoltak be, így mi sem közölhetjük a kór terjedésének módjait, a fertőző gócok helyét és a fertőzés elkerülésének lehetséges módozatait sem.

God save Hungary!

A kutatócsoport tagjai:

elemes professzor (részletes diagnosztika)

bocibocitarka professzor (alternatív gyógymódok)

Miénkittatér:) professzor (alternatí gyógymódok, keleti bölcsességek)

Szigetlakó70 professzor (gyógyszerkísérletek)

geszthi professzor (önkéntes tesztszemély)

villamosjegy professzor (miegyéb)

és még sokan mások

Külső közreműködők:

Kósa Lajos professzor (patológia)

Balfék Lajos professzor (béta teszter)

Sunyi György profersszor (béta teszter)

ötletgazda:

ooloo professzor

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: