Niki Belucci: max 7-8

Kedves Nikolett!

Láttalak a Taxiban … vagy Taxidban. Ez egy műsor valamelyik kereskedelmi kanálison. Ezt azoknak mondom akik nem ismerik, mivel Te igen, hiszen szerepelsz benne. Szóval e műsorban egy kamerát helyeznek el egy taxiban, és felveszik a taxisofőr és mindenféle utasok beszélgetéseit. Két hivatásos sofőr van, a… egyik egy kan.. nem érdekes, a másik pedig Niki Belucci vagy DJ Niki Belucci. Ez a kis névzavar el is vezet minket témánkhoz. Mer miről is szertnék írni. Ez a két betű ott a név elején egy olyan kinn is vagyok benn is vagyok dolog. A két betű Niki szakmaváltását hivatott jelezni, hogy ő most már nem… Fél évig csinálta kábé ötven filmben, de ő már nem. Persze kérdés, hogy akkor mit fog csinálni az erotika kiállításon, mert a plakáton ő is rajta van. De ez lehet, hogy csak amolyan hívószó, plakátarc, de az is lehet, hogy előadja legújabb szerzeményét … mindegy. Tulajdonképpen nem is erről akartam írni. Mert a központi témánk itt az, hogy hánnyal. Figyelem nem hány nyal!!!

Hánnyal?

A Taxiban legutóbb az utasok is erról kérdezték Nikit, hogy mégis hánnyal? Komoly számszaki vita bontakozott ki. DJ Niki kötötte az ebet a karóhoz, hogy az ő életében maximum 7-8. Az utasok meg…. Bruhhaahahha. Ja azt még nem írtam, hogy az utasok fiatal férfiemberek voltak. A kliensek mondogatták, hogy már nekik is sokkal több volt, pedig ők bőven húsz év alatt …, és ők hivatásszerűen nem is, csak passzióból.

DJ Niki azonban nem adta be a derekát max: 7-8.

A Taxi rótta a köröket a körúton (Egyébként figyeljétek meg, a műsorban a taxi csak a körúton köröz, nem megy sehonnan sehova. Lehet, hogy Niki olyan félénk utasokat vesz fel, akik a csak a másik oldalra akarnak átmenni, mer fosnak a zebrán. Aztán ha már benn ülnek tesznek néhány kört, mint a Forma 1-ben).

Szóval mennek mendegélnek, s a fiatalok mindenféle keresztkérdéssel bombázzák DJ Nikit: egyszer csak kiderül, hogy a 8 mégse 8, de mégis… vagy mégsem?

Ahogy kivettem 8 pornómodell volt és még 6 a magánéletben. Ez összesen 14 lenne, de Niki ezt ügyesen menedzselve nem adta össze, avagy egy más fajta matematika érvényesült, mert amikor újra szóba került akkor már megint csak 8 volt. Tehát 8 meg 6 az nyolc.

Nekem végül is nyolc. …. De várjunk csak… miért írtam akkor ezt a cikket?

Az interneten vannak ezek a rohadék keresőmotorok… tudjátok a gúgli meg a jahú meg ezek, és akit ők nem találnak meg az nem létezik. Te hiába teszel fel bármilyen oldalt, ha valamelyik a fentiek közül nem dobja ki azt, ha rákeresnek, akkor mintha nem is lennél. A dolgaid fönn vannak a neten, de senki nem tudja, mert a gugli nem hajlandó…

Hát bassza meg a gugli!

Rásegítek egy cseppet: szövegekbe beágyazva leírom, hogy szex, pornó meg a pornómodellek neveit az talán segít. Itt van például a perverz , szexuálisan aberrált villamosbuzi oldalam, a villamosjegy.atw.hu, amit akkor sem dob ki a gúgli, ha rákeresek a nevemre az adott domainen. Pedig mekkora élményről marad le az, aki rajongva szereti a villamosokat.

No éppen ezért indítottam el új rovatomat a “‘Heti Pornó”-t. Fokoznom kell a szexet… hogy Kim Baszingert idézzem a “Marslakó a mostohámból”. Sex sells good. Ez van. Hát ilyen profán az ok.

De hol marad az eszmei mondanivaló? Kérdezi a nyájas olvasó….

Na jó, befejezem a tanmesét, és megadon az erkölcsi irányt, ami felé…

Miről is van szó itt kérem?

Niki, amikor abbahagyta, – javítsatok ki ha tévedek – adott egy nyilatkozatot, hogy tíz év múllva már senki sem fog emlékezni arra, hogy ő annakidején…Nos Nikibee ez súlyos tévedés: Drágám, ha megkapod a Nobel-díjat (szándékosan nem Oscart írtam, mert az már – majdnem – megvolt), akkor is ez lesz majd az emberek első kédése, hogy Te ezt akkor hogy és miképp…

Az emberek (és ebbe a kategóriába bármily furcsának tűnik is, én is beletartozom) már csak ilyenek, csak arra tudnak gondolni: szex, szex és szex. S még jobb az, hogy ha az egy – mások feletti – ítélkezéssel is vegyül. Ez majdnem olyan jó mint maga a szex.

Ez van.

Az erkölcsi tanulság: a dolgokat be kell vállalni (copyright CsernusDr).

Niki Te amúgy jó úton…

Ha ezt a – már említett – sajátos matematikát leszámítjuk, megnyilvánulásaid alapján úgy vélem Kegyed egy igazán őszinte ember. Igencsak komáltam – komolyan! -, amikor nyíltan beszéltél arról, hogy az akkori haveroddal Tinóval együtt voltatok tripperesek. Meg más nyilatkozataidat is olvastam…hát igen … flat-out, bele a kamerába. Vagy inkább mikrofonba …
Az országnak ilyen nyílt emberekre lenne szüksége még a közéletben is. (…Végül is ez egy közéleti blog.)

Ha pártot alapítanék, biztos, hogy bevennélek, kapnál egy parlementi helyet, vagy akár miniszter is lehetnél… kulturális vagy egészségügyi. ( a kultura hosszú vagy rövid u? Uhhh…)

De én már nem…

Maradnak csak az önmagukat képviselő hazudós pártok és – az igazságot nem minden részleteiben kibontó – vezéreik. Az őszinteség pedig megmarad a kevesek kiváltságának.

Pontosan fogalmazva ma Magyarországon ez a senkik kiváltsága.

Utóirat: Azért azt, hogy minimum hány volt majd megszámolom az mpeg-jpg gyűjteményemben. Hogy legyen legalább valami vezérfonál ami mentén…

Reklámok

3 Responses to Niki Belucci: max 7-8

  1. Kismacko szerint:

    Apám, hát ez a Niki…

  2. Dagenham szerint:

    Hehh… a DJ dologra még emlékszem, a Taxira már nem, mindenesetre amit a keresőkről írtál, az úgy igaz, ahogy van :).

  3. kirike szerint:

    pedig én guglival leltem erre az oldalra…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: